E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

WA Verzekering

Infoblad WA-verzekering

Belangrijk, lees dit goed!

Hoewel de activiteiten binnen de Letskring meestal probleemloos verlopen, kan het eens een keertje mis gaan. Hierdoor zou er schade aan bezittingen kunnen ontstaan. Dat is niet leuk en vast en zeker ook nooit opzet geweest van de veroorzaker, mensen kunnen nu eenmaal fouten maken. Feit blijft wel dat er mogelijk een financiële schade is ontstaan. Blijf in ieder geval rustig, ruzie heeft in deze nooit iets opgelost.
Laat je niet verrassen en zorg dat je je verzekering goed geregeld hebt.
Het is een vereiste dat elk lid een persoonlijke WA-verzekering heeft, (spelregel 19).
Door verzekeringsmaatschappijen ook wel AVP- Aanspakelijkheids Verzekering Particulier genoemd.

Mogelijk heb je al zo´n WA- verzekering
Bekijk dan nog eens even aandacht de polisvoorwaarden. Let hierbij vooral op de voorwaarden die betrekking hebben op de zgn. “vriendendiensten“. Je kunt de polisvoorwaarden altijd (opnieuw) bij je verzekeringsmaatschappij opvragen, mocht je deze niet meer in je bezit hebben.
Mocht je na het lezen van deze voorwaarden nog twijfelen, neem dan telefonisch contact op met de betreffende maatschappij.

Bij een nieuw af te sluiten WA-verzekering
We raden aan voor een verzekering te kiezen waarbij zgn. vriendendiensten worden meeverzekerd en zo mogelijk één, waarbij het eigen risico minimaal en liefst 0 is.
Lees aandachtig de polisvoorwaarden door.
Mocht je na het lezen van deze voorwaarden nog twijfelen, neem dan telefonisch contact op met de betreffende maatschappij.
Heb je problemen met het begrijpen van de polisvoorwaarden, ook nadat je met de verzekeringsmaatschappij hebt gebeld, vraag dan een mede-Letslid voor hulp.
De Letskring “Lets do It“ kan op geen enkele wijze aansprakelijk worden gesteld voor schade die is ontstaan tijdens Letsactiviteiten. Ook bemiddelt zij niet tussen twee partijen, noch wijst zij een schuldige partij aan. Zij controleert ook niet of leden daadwerkelijk een WA verzekering hebben afgesloten en wijst met klem op de eigen verantwoordelijkheid van ieder individueel Letslid.